Sayangi Badan Anda ! Jom Sihat dengan Shaklee !

tersangat bad conditions

demam sedang melanda ke seluruh isi rumah .. oh sedeyy, memula si anak campak pass batton ke ayah plak~ ayah x larat pass balik ke anak =.='' sadisss .. last2 x pela ibu grab je la batton tu ! nahh amik, semua melekat .. demam+batuk+flu lagi, rase nk goncang je kepala ni kasi alignment betul sikit !!

u know kan, skang musim hujan .. lagi2 end of year ni mmg camni kan ?! hujan banyak .. mean lebat la, punye banjir keliling rumah ! fuhhh .. dlm hati kate 'tak pe tak masuk umah lagi' ~ sekali x henti2 hujan naik semua, dah banjirrr satu umah, bilik tak masuk lg .. habis la almari katil nanti rosak (boleh claim dgn tok ketua tak ) ??

asal pagi nak pergi ofis je, mula la kepala pusing2 .. nak MC doc x bagi, gigih jugak la pergi kerja dgn kepala dah tin tong ni .. dengan batuk kokol lg, flu lagi, mmg tahan nafsu je aku ni nak tidooo~ bile time nk sedut hingus ni, derdengung je kepala ni .. apesal huh ?? check darah so far ok laa ..

dah .. dah .. aku tengah kerja ni, layan blog jap update status condition terbaru ! 
ohh .. jom layan hingus-hingusan lgi :((

1 comments:

armouris said...

info tentang batuk kokol di SIHAT SELALU - Batuk Kokol